1. Ervaring!

  Drive in show “ENERGY“ bestaat inmiddels meer dan 22 jaar. Ik ben geen nieuwkomer en heb dan ook de kennis en ervaring in huis om er een spetterend feest van te maken.

 2. Jullie wensen staan centraal!

  Klant is koning. Jullie wensen en vooral de wensen van jullie gasten bepalen de muziekkeuze.

 3. Persoonlijke presentatie!

  In uw bedrijf of bij jullie thuis spreken we tot in details uw wensen door zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Het feest sluit perfect aan op jullie verwachtingen. Maak vrijblijvend een afspraak.

 4. Professioneel licht en geluid!

  Ik werk enkel met topmerken voor mijn drive in show. De licht- en geluidsinstallatie waar ik mee werk is van professionele kwaliteit waardoor uitval nagenoeg uitgesloten is.

 5. Altijd vervanging!

  Bij ziekte beschik ik altijd over een vervangende DJ met evenveel ervaring. Hierdoor kan het feest gewoon door gaan en hoeven jullie je hier geen zorgen over te maken.

 6. Programma op maat!

  Zowel de DJ als zijn drive in show is erg veelzijdig. Verder zijn er diverse unieke opties bij de show extra te boeken. Zie extra's.

 7. De juiste uitstraling!

  Mijn show is voorzien van een bijdetijds DJ meubel. Ik werk bijvoorbeeld met een meubel dat voorzien is van panelen welke steeds van kleur wisselen.

 8. Veelzijdigheid!

  U boekt altijd een attente allround DJ. Ik ben thuis in de dance-classics uit de jaren 70,80 en 90's. Maar ook de muziek van nu is niet onbekend. Ik heb altijd alle reguliere muziekgenres op ieder feest bij me.

 9. Zekerheid!

  Boekt u mij als DJ dan worden alle afspraken schriftelijk bevestigd, U heeft daarmee de zekerheid dat alles goed geregeld is.

 10. 7 dagen per week bereikbaar!

  Voor al uw (aan)vragen ben ik 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9.00-21.00 uur. Natuurlijk kunt u ook via deze website contact met me opnemen.