index.php Extra's
laser
Laser

Een lasershow van is een ware publiekstrekker voor jong en oud. Het publiek zal zich in een ware illusie wanen met adembenemende laserstralen, die overal door de ruimte schieten. Betoverende sterren, tunnels, stralen en waves bewegen op het ritme van de muziek, wat een opzwepend effect geeft. Ik maak gebruik van de nieuwste lasertechniek namelijk. Diode Pumped Solid State laser [DPSS]. Dus geen watergekoelde systemen maar compact en high power vermogen!

laser
Sneeuw/Schuim

Ik kan ook uw sneeuw of schuimparty verzorgen. Après-ski, winterfeesten of zomaar voor de fun.

laser
Karaoke

Hoewel Karaoke van herkomst uit Japan komt, waar dan ook bijna iedere bar een karaoke-bar is, is het al sinds vele jaren ook erg populair in Nederland. Karaokeshows kunnen uitstekend worden ingezet als avondvullend entertainment. Ook kan een karaokeshow een perfecte aanvulling zijn als entertainment in combinatie met de drive-in-show. Dan bent u gegarandeerd van een succesvolle en gevarieerde feestavond. Met de uitgebreide collectie meezingers die mijn karaokeshow heeft bent u gegarandeerd van een gezellige, interactieve en feestelijke avond.

laser
Videoclips

Al uw favoriete beelden op een groot scherm. Bekijk uw favoriete clips, filmpjes en foto’s tijdens uw feest op een videoscherm. Met de VJ set van Drive in show “ENERGY” mixt de dj/vj uw favoriete beelden aan elkaar. U kunt hierbij denken aan een groot aantal videoclips van allerlei muziekstijlen. Een uniek extraatje voor bijvoorbeeld een personeels- of themafeest.

laser
Acts en Artiesten

Ik kan u in contact brengen met evenementenbureaus voor leuke acts of plaatselijke en landelijke artiesten.